Brugklassers

Als brugklasser kom je elke dag uit school direct naar het Studiecentrum. Aan de hand van je agenda gaan we aan de slag. Wat is je huiswerk voor de volgende dag(en) en wat gaat er deze periode nog komen? We kijken of je cijfers terug hebt gekregen en we maken een planning voor je. Vervolgens ga je boven in het studielokaal onder toezicht aan het werk.

Voor vragen en overhoringen hebben we ervaren docenten beschikbaar. Zij zitten beneden in aparte lokalen. Wanneer je klaar bent word je door deze docenten gecontroleerd. Ook kijken zij al naar proefwerken die gaan komen, zodat je tijdig begint met het leren hiervan.

Het kan natuurlijk zijn dat je achterstanden hebt of moeite met bepaalde vakken zoals Wiskunde of Nederlands. In dat geval helpen onze docenten je om deze achterstanden weg te werken.

Als alles klaar is en gecontroleerd mag je naar huis en heb je tijd voor andere zaken, zoals muziek of sport. Je boeken liggen op het Studiecentrum. Bij het weggaan pak je je tas in voor de volgende dag en wat je niet nodig hebt laat je op het Studiecentrum achter.