Wat zijn de kosten?

De kosten voor Studiecentrum Haren bedragen € 3500,- per schooljaar voor leerlingen van de onderbouw. Het jaarbedrag voor bovenbouwleerlingen bedraagt € 3750,- Eventueel kan dit bedrag in 10 termijnen van € 350 cq.€ 375 worden betaald. Dit is inclusief:
 

  • 6 dagen per week toegang tot Studiecentrum Haren
  • Waar nodig onbeperkt bijles van onze vakdocenten
  • Inclusief examentraining voor examenleerlingen (bij aanmelding voor 1 november van het examenjaar)

 
De meeste leerlingen melden zich aan voor het begin van een nieuw schooljaar. Maar ook tijdens het schooljaar is het mogelijk om aan te melden als er nog plaats is. De kosten worden berekend op basis van de rest van het schooljaar. Dit bedrag kan ineens of in termijnen worden betaald.
 
Wij hanteren geen inschrijfkosten. Ook evaluatiegesprekken met ouders zijn bij ons kosteloos. Wanneer een leerling wil stoppen dan gebeurt dat in overleg.  Eventueel teveel betaalde kosten worden gerestitueerd.
 
Wij houden van duidelijkheid.
 

  • Wij verwachten de leerling elke dag na schooltijd. Wanneer een leerling zonder opgave van reden niet verschijnt, dan wordt er naar ouders gebeld. Op deze manier kunnen wij ons inziens de beste begeleiding bieden. Is het niet mogelijk om elke dag te komen? Dan kan in overleg met ouders hiervan worden afgeweken.
  • Sport je regelmatig? Dan kijken we gezamenlijk naar een goede planning. De ene dag werk je mogelijk vooruit, zodat je de volgende dag naar training kan.
  • Alle examenleerlingen nemen deel aan de driedaagse examentrainingen. Afhankelijk van je vakkenpakket doe je aan alle trainingen mee. Wij geloven dat dit de beste voorbereiding is op je examens.

 
Geïnteresseerd? Schrijf u dan direct in: